werkplaats-image

Onderhoud

Team met meer dan 60 jaar ervaring!

In onze werkplaats staan wij vijf dagen per week klaar om uw auto in perfecte conditie te houden. Onze monteurs nemen deel aan cursussen en trainingen om de snelle veranderingen in de auto industrie bij te houden. Niet alleen moderne auto’s zijn bij ons welkom. Ook uw oldtimer, youngtimer, camper of brommobiel is bij ons in goede handen. Juist deze diversiteit van auto’s van onze klanten maakt dat wij elke dag met een glimlach aan het sleutelen zijn. Naast de kennis die nodig is om aan een auto te werken is goede apparatuur en gereedschap minstens zo belangrijk. Wij beschikken dan ook over diverse apparatuur om het reguliere onderhoud aan uw auto uit te voeren. Daarnaast kunt u bij ons in de werkplaats terecht voor het onderhoud aan uw aircosysteem én automatische versnellingsbak.

Afspraak maken

GMTO diagnose specialist

Heeft u een brandend storingslampje op het dashboard van uw auto en komt uw eigen garage hier niet uit? Geen nood. Wij zijn GMTO diagnose specialist. Door onze kennis en kunde kunnen wij diagnose stellen én repareren. Wij hebben diverse apparatuur en meet diagnose apparatuur om de storing in uw auto snel en vakkundig te verhelpen. Bent u benieuwd wat wij voor uw auto kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 
Afspraak maken
kast
HybrideSpecialistBord

Hybride & EV

Niet ieder autobedrijf mag zomaar aan elektrische of hybride auto’s werken. Wij zijn trots erkend GMTO hybride specialist. Deze erkenning houdt voor u in, dat wij de kennis hebben én gemachtigd zijn om aan hybride en elektrische voertuigen te werken. Complexe storingen in uw elektrische auto pakken wij dus ook graag aan. Voor reparatie maken wij, indien mogelijk, een inschatting van de te verwachten kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent!
Afspraak maken